Schrijf je in

Wil jij er graag bij zijn op vrijdag 26 juni voor de derde Freelance Friday met als thema 'Financiële en administratieve lasten en lusten voor de freelancer' Schrijf je dan nu alvast in en blijf als eerste op de hoogte van onze plannen!

Thema voor deze derde editie: financiële en administratieve lasten. Maar liefst 26% van alle freelancers worstelt hiermee leren we uit het Freelancer Focus rapport 2019. Hoog tijd voor UNIZO Love to be free om jullie een helpende hand te bieden. Tussen 10u00 en 17u00 kan je als freelancer terecht op www.freelancefriday.be voor gratis advies, handige tips, live chat met experten, livestream webinars en getuigenissen, interessante content en veel meer. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.m.

  • tbc

Deze freelancers en experten staan klaar om jou te adviseren.

BE
(vb. 0123.456.789)

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy [at] unizo.be">privacy [at] unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Met dank aan onze partners